Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Η πολυτάλαντη Ηθοποιός Υρώ Μανέ στο blog της RAXSTA

12/12/2019
από Vasilis Votas
Η πολυτάλαντη Ηθοποιός Υρώ Μανέ στο blog της RAXSTA   | RAX Clothing Ltd

ΥΡΩ ΜΑΝΕ

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της. Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσω από τους κωμικούς της ρόλους στη τηλεόραση. Όμως οι εξαιρετικές ερμηνείες της στο θεατρικό σανίδι είναι αυτές που απέδειξαν περίτρανα το ταλέντο της. Φέτος, συνεχίζει να γοητεύει το θεατρικό κοινό με τον δύσκολο ρόλο της Ρένας. Στο θεατρικό έργο του Αύγουστου Κορτώ, «Ρένα» και σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κουντούρη, υποδύεται μία πόρνη εξιστορώντας τη θυελλώδη ζωή της ταυτόχρονα με την ιστορία της Ελλάδας από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έως σήμερα. Η Υρώ Μανέ είχε πει πως στόχος της ήταν να αγαπήσει ο κόσμος τη Ρένα και εμείς μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά πως το έχει καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν δεν έχετε δει ακόμη την παράσταση, μπορείτε να την απολαύσετε κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Ακροπόλ.

Η Υρώ Μανέ εκτός από μια υπέροχη ηθοποιός είναι και μια όμορφη και κομψή γυναίκα, την φωτογραφήσαμε με σύνολα RAXSTA by Anna Raxevsky και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

*Τα κοσμήματα της φωτογράφησης είναι από την εταιρεία 2Κ10

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική