Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομηνού στο blog της RAXSTA

06/11/2019
από Vasilis Votas
Η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομηνού στο blog της RAXSTA   | RAX Clothing Ltd

ΟΙ CELEBRITIES ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ RAXSTA by Anna Raxevsky ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Φιλαρέτη Κομνηνού!

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες ελληνίδες ηθοποιούς, μία γυναίκα με σοβαρότητα, ήθος και αξιοπρέπεια, μία γυναίκα που της αρέσει να μιλάει με το έργο της. Το βιογραφικό της πλούσιο και ουσιαστικό, καθώς έχει ερμηνεύσει στο θέατρο κορυφαίους ρόλους της αρχαίας τραγωδίας αλλά και σπουδαίους ρόλους του διεθνούς θεατρικού ρεπερτορίου. Έχει παραδεχτεί πως οι προσδοκίες και τα όνειρα που είχε στο ξεκίνημα της έχουν εκπληρωθεί στο μεγαλύτερο τους μέρος. Η σχέση της με τη θεατρική πράξη έχει διπλό ρόλο, αφού εκτός από ηθοποιός είναι και καθηγήτρια υποκριτικής.

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο Άνεσις, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου». Το έργο πραγματεύεται την πολύκροτη υπόθεση της δεκαετίας του ’60 του φερόμενου «δράκου του Σέιχ-Σου», Αριστείδη Παγκρατίδη, όπου καταδικάστηκε τετράκις σε θάνατο από το πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης. Η εκτέλεσή του έγινε στο μέρος που ήταν συνδεδεμένο με το όνομά του, το Δάσος του Σέιχ Σου. Οι τελευταίες λέξεις που ψέλλισε ήταν: «Μανούλα μου, είμαι αθώος». Η Φιλαρέτη Κομνηνού έχει δύο ρόλους: αυτόν της μητέρας του «Αρίστου» και το ρόλο μιας τραγουδίστριας. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για την Φιλαρέτη Κομνηνού, καθώς η ηθοποιός στο έργο αυτό λαμβάνει τις σκηνοθετικές οδηγίες του γιού της Γιώργου Παπαγεωργίου. Το έργο παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο «Άνεσις» για 3η συνεχόμενη χρονιά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική