Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Πληρωμές

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.raxsta.gr (και η εταιρία RAX Clothing Ltd) σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο PayPal. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας η του PayPal γίνεται την ταυτόχρονα με την υποβολή της παραγγελίας σας. Η RAX Clothing Ltd. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η RAX Clothing Ltd. δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD, PayPal, MAESTRO)

2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιβάρυνση 2,00€ για όλες τις παραγγελίες.

3. Με κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό της Τραπέζης Πειραιώς της εταιρίας μας. Στοιχεία λογαριασμού: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: RAX CLOTHING MIKE, GR66 0171 7250 0067 2514 5582 411

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ η εταιρία RAX Clothing Ltd επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.